Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Wasmachine onderdelen en accessoires zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden in de deur van je wasmachine of aan de achterzijde van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Zoeken op typenummer bij Sedora

Wasmachine artikelen

Pagina 1 of 17

Accessoires en onderdelen voor alle merken wasmachines

Sedora.nl, je nummer één bestemming voor wasmachine onderdelen en accessoires voor alle witgoed apparaten en merken. Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan wasmachine onderdelen en accessoires die jouw apparaat weer als nieuw laten functioneren. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste wasmachine onderdelen en accessoires belangrijk is voor het behoud van de functionaliteit van je witgoed. Daarom bieden wij een ruime selectie van.

Repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl geloven we dat het onderhoud en repareren van je wasmachine niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. In feite kun je veel reparaties en onderhoud eenvoudig zelf uitvoeren, en wij zijn hier om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires. Een wasmachine bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om je kleding schoon te maken en te laten drogen. Door de werking van verschillende onderdelen in je wasmachine beter te begrijpen, kun je bepalen welke onderdelen in je wasmachine mogelijk moeten worden vervangen als er zich problemen voordoen.

Wasmachine trommel

Dit is de grote draaiende cilinder waarin jij je wasgoed plaatst. Het is belangrijk dat de trommel soepel draait en vrij is van beschadigingen. Een beschadigde trommel kan je kleding beschadigen.

Wasmachine motor:

De motor is verantwoordelijk voor het aandrijven van de trommel en andere bewegende onderdelen. Het is een cruciaal onderdeel van de wasmachine.

Aandrijfriem wasmachine:

Deze riem verbindt de motor met de trommel en zorgt ervoor dat de trommel draait tijdens het wasproces.

Wasmachine Pomp:

De pomp wordt gebruikt om water uit de machine te pompen tijdens het afvoerproces. Een defecte pomp kan leiden tot afvoerproblemen.

Wasmachine deurslot:

Het deurslot zorgt ervoor dat de deur van de wasmachine stevig gesloten blijft tijdens het wassen en centrifugeren. Een goed functionerend deurslot is essentieel voor de veiligheid en werking van de machine.

Verwarmingselement wasmachine:

Het verwarmingselement verwarmt het water in de wasmachine, waardoor uw kleding grondig gereinigd kan worden. Een defect verwarmingselement kan leiden tot problemen met de temperatuurregeling van het water.

Koolborstels wasmachine:

zijn kleine onderdelen die zich bevinden in de motor van de wasmachine. Ze spelen een belangrijke rol in het overbrengen van elektrische stroom naar de motor, waardoor deze kan draaien. Koolborstels hebben een beperkte levensduur en kunnen na verloop van tijd slijten. Als ze versleten zijn, kan dit leiden tot problemen zoals een slechte werking van de motor of onregelmatige draaibewegingen van de trommel.

Programmakiezer en bedieningspaneel:

Deze wasmachine onderdelen zorgen ervoor dat je gewenste wasprogramma en instellingen kunt kiezen. Het bedieningspaneel bestaat uit knoppen en displays voor gebruiksvriendelijk.

Schokdempers en veren:
Deze onderdelen in de wasmachine absorberen schokken en trillingen tijdens het centrifugeren. Op deze manier blijft de wasmachine stabiel staan en maakt hij minder lawaai.

Inlaatventiel:
Dit wasmachine onderdeel regelt de toevoer van water naar de wasmachine. Afhankelijk van de fase van het wasprogramma opent en sluit het inlaatventiel om de watertoevoer te regeluren.

Thermostaat:
De thermostaat werkt samen met het verwarminselement om de watertemperatuur te regelen. Het water wordt op de gewenste temperatuur verwarmd.

Drukschakelaar:
Het waterniveau in een wasmachine wordt geregeld door de drukschakelaar. Het is een wasmachine onderdeel dat de druk meet in de wastrommel en geeft aan wanneer het water het juiste niveau heeft bereikt om optimaal te kunnen wassen.

Deurmanchet:
Een deurmanchet is het rubberen afdichtingsonderdeel dat zich bevindt rond de deuropening van je wasmachine en zorgt voor een waterdichte afdichting. Hierdoor kan er geen water uit de machine druppelen en voorkomt het lekkages.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.