Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


We’ve worked with some of the best companies.

Wasmachine koolborstels

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden in de deur of aan de achterzijde van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Zoeken op typenummer bij Sedora

Resultaten in artikel zoeken

Pagina 1 of 17

Repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl zijn we ervan overtuigd dat het onderhouden en repareren van je wasmachine niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Het vervangen van de koolborstels is daar een goed voorbeeld van. Met de juiste instructies kan iedereen deze taak succesvol uitvoeren. Bij ons vind je de benodigde onderdelen en stapsgewijze handleidingen om dit klusje eenvoudig zelf te klaren. Zo bespaar je tijd en geld, en kun je snel weer genieten van een optimaal werkende wasmachine.

Wasmachine koolborstels

Koolborstels in een wasmachine zijn essentiële onderdelen die elektrische stroom van de stator naar de rotor van de motor overbrengen. Deze borstels zijn meestal gemaakt van koolstof (vandaar de naam “koolborstels”) vanwege de slijtvastheid en het vermogen om elektrische stroom goed te geleiden.

De belangrijkste functie van wasmachine koolborstels is om een elektrisch contact te bieden tussen de stationaire delen van de motor (de stator) en de roterende delen (de rotor). Hierdoor kan elektrische stroom door de motor vloeien, waardoor deze kan draaien en de wasmachine kan functioneren.

Na verloop van tijd slijten wasmachinekoolborstels door het constante contact en de wrijving met de rotor. Dit kan leiden tot verminderde prestaties van de motor, zoals het niet goed draaien van de trommel of het maken van vreemde geluiden. In dergelijke gevallen moeten de koolborstels van je wasmachine worden vervangen om de goede werking van de wasmachine te herstellen.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product

Sedora.nl website header