Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Wasdroger onderdelen en accessoires

zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden in de deur van je wasdroger of aan de achterzijde van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Zoeken op typenummer bij Sedora

Wasdroger artikelen

Pagina 1 of 5

Advies over wasdrogers

Repareren kun je zelf

Bent je op zoek naar originele wasdroger onderdelen en accessoires? Bij Sedora.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan producten die jouw droger weer als nieuw kunnen laten functioneren. Of het nu gaat om een vervangende verwarmingselement, een nieuwe trommelriem voor je wasdroger, een thermostaat, een deurschakelaar, een condensator, een ventilator of een filter voor je wasdroger, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw droger optimaal te laten presteren.

Je wasdroger repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl geloven we dat het onderhoud en repareren van uw wasdroger niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Vaak kunt u zelf veel reparaties en onderhoudstaken uitvoeren, en daarom bieden wij de benodigde onderdelen en accessoires aan om u daarbij te helpen.

Een wasdroger bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om uw kleding efficiënt te drogen. Hier zijn enkele belangrijke onderdelen van een wasdroger:

Luchtinlaat- en uitlaatopeningen: Dit zijn de openingen waardoor de lucht in de droger wordt getrokken en vervolgens wordt afgevoerd. Het is belangrijk om deze openingen vrij te houden van pluizen en stof om de luchtstroom te optimaliseren.

Lintfilter: Het lintfilter is een essentieel onderdeel van de droger dat voorkomt dat pluizen zich ophopen in de luchtcirculatie. Regelmatig reinigen en onderhouden van het lintfilter zorgt voor een efficiënte droging en voorkomt brandgevaar.

Trommel: Dit is de ronddraaiende cilinder waarin uw kleding wordt geplaatst om te drogen. Het is belangrijk dat de trommel soepel draait en vrij is van beschadigingen.

Verwarmingselement: Het verwarmingselement in de droger verwarmt de lucht die door de trommel circuleert. Een goed functionerend verwarmingselement is essentieel voor een effectieve droogcyclus.

Motor: De motor drijft de trommel en andere bewegende onderdelen van de droger aan. Het is belangrijk dat de motor goed werkt voor een optimale droogprestatie

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.