Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Vaatwasser onderdelen en accessoires zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje van je vaatwasser kun je vaak vinden in de deur rand of aan de achterzijde van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Vaatwasser onderdelen voor alle merken vaatwassers

Vaatwasser artikelen

Pagina 1 of 17

Advies over vaatwassers

Sedora hét adres voor vaatwasser onderdelen en accessoires

Bij Sedora.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar originele vaatwasser onderdelen en accessoires die ervoor zorgen dat jij je vaatwasser kunt onderhouden en repareren. Wij begrijpen het belang van een goed functionerende vaatwasser en streven ernaar om een uitgebreid assortiment aan producten aan te bieden, zodat jij gemakkelijk de benodigde onderdelen kunt vinden.

Je vaatwasser repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl vinden we dat het onderhoud en repareren van je vaatwasser niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Veel reparaties en onderhoudstaken kun je eenvoudig zelf uitvoeren, en wij zijn er om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires om jouw daarbij te helpen. Een vaatwasser bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om jouw vaat grondig schoon te maken. Hier zijn enkele belangrijke onderdelen van een vaatwasser:

Sproeiarmen: De sproeiarmen in een
vaatwasser zorgen voor een goede verspreiding van water over de vaat. Vuil en resten eten worden effectief verwijderd doordat de sproeiarmen ervoor zorgen dat er een gelijkmatige en krachtige waterstraal door de vaatwasser gaat. Er zijn verschillende modellen sproeiarmen welke de reinigingsprestaties kunnen aanpassen aan je vaatwasser.

Filter: Filters hebben een belangrijke rol als onderdeel in je vaatwasser. Ze houden het vuil en voedselresten tegen tijdens het afwasproces. Reinig regelmatig de filters in je vaatwasser om verstoppingen te voorkomen.

Afdichtingen en pakkingen: Afdichtingen en pakkingen voorkomen lekkages in je vaatwasser. Dit vaatwasser onderdeel zorgt ervoor dat het water in de vaatwasser blijft en voorkomt dat het lekken de werkingen van je vaatwasser beïnvloed.

Elektronische componenten vaatwasser: Er zijn verschillende elektronische onderdelen in je vaatwasser, zoals bijvoorbeeld printplaten en sensoren. Deze regelen de verschillende functies in je vaatwasser. Deze vaatwasser onderdelen zorgen voor de juiste timing en coördinatie van verschillende taken, bijvoorbeeld het regelen van de watertempratuur en het beheren van de verschillende wasprogramma’s van je vaatwasser.

Bestekmandjes en rekjes:  Bestekmandjes en rekken zorgen voor een georganiseerde plek voor je bestek, borden en glazen
in je vaatwasser. Door het vervangen van beschadigde mandjes en rekken voorkom je schade aan je vaat en kan de vaatwasser optimaal beladen worden.

Pomp: De pomp is verantwoordelijk voor het circuleren van water door de vaatwasser tijdens de wascyclus. Het is belangrijk om de pomp schoon te houden en te controleren op eventuele verstoppingen of defecten. Het schoonhouden van de vaatwasser pomp zorgt ervoor dat je vaat grondig wordt gereinigd.

Schakelaars en knoppen: De schakelaars en de knoppen zorgen voor een goede bediening van je vaatwasser. Ze regelen verschillende
instellingen van de vaatwasser.

Verwarmingselement: Het verwarmingselement verwarmt het water in de vaatwasser om effectieve reiniging te garanderen. Een goed functionerend verwarmingselement is essentieel voor een optimale werking van de vaatwasser.

Deurslot: Het deurslot zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser stevig gesloten blijft tijdens het gebruik. Een goed werkend deurslot is belangrijk voor de veiligheid en werking van de vaatwasser.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.