Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Televisie onderdelen en accessoires zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden aan de achterzijde van je televisie. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Televisie artikelen

Pagina 1 of 17

Accessoires en onderdelen voor je televisie

Op zoek naar tv onderdelen en accessoires? Bij Sedora.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan producten voor jou tv. Van vervangende afstandsbedieningen en voedingskabels tot muurbeugels, HDMI-kabels, tv-standaards en meer, wij hebben alles wat je nodig heeft om uw kijkervaring te verbeteren.

Repareren en onderhouden van je tv kun je zelf

Bij Sedora.nl begrijpen we dat het onderhoud en repareren van jouw tv niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Veel reparaties en onderhoudstaken kun je eenvoudig zelf uitvoeren, en wij zijn er om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires om je daarbij te helpen.

Hier zijn enkele belangrijke onderdelen en accessoires die van belang zijn voor jouw tv:

Afstandsbediening: De afstandsbediening stelt u in staat om de tv te bedienen zonder directe toegang tot de knoppen op de tv zelf. Een goed functionerende afstandsbediening is essentieel voor een comfortabele kijkervaring.

Voedingskabel: De voedingskabel is verantwoordelijk voor het leveren van stroom aan uw tv. Het is belangrijk om een betrouwbare en veilige voedingskabel te gebruiken om de juiste werking van uw tv te garanderen.

Trafo: Een trafo (transformator) kan nodig zijn als uw tv een ander voltage of frequentie vereist dan wat beschikbaar is in uw stroomnetwerk. Een trafo zorgt ervoor dat de stroom correct wordt omgezet naar het vereiste niveau voor uw tv.

Schoonmaakmiddelen: Voor het onderhoud van uw tv zijn speciale schoonmaakmiddelen beschikbaar om het beeldscherm en de behuizing schoon te maken. Deze middelen helpen bij het verwijderen van stof, vingerafdrukken en andere vuilophopingen, terwijl ze de gevoelige oppervlakken van uw tv beschermen.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.