Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Stofzuiger onderdelen en accessoires

zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden onder de hendel of aan de onderkant van je stofzuiger. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Stofzuiger onderdelen voor alle merken stofzuigers

Stofzuiger artikelen

Pagina 1 of 17

Advies over stofzuigers

Onderdelen en accessoires voor je stofzuiger

Op zoek naar stofzuiger onderdelen en accessoires? Bij Sedora.nl vindt je een uitgebreid assortiment van producten die jouw stofzuiger weer optimaal laten presteren. Van vervangende stofzuigerzakken en stofzuigerfilters tot stofzuigerborstels, slangkoppelingen, 

motoronderdelen en meer, wij hebben alles wat je stofzuiger nodig heeft.

Repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl geloven we dat het onderhoud en repareren van je stofzuiger niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Veel reparaties en onderhoudstaken kun je eenvoudig zelf uitvoeren, en wij staan klaar om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires om je daarbij te helpen. Een stofzuiger bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om effectief vuil en stof op te zuigen. Hier zijn enkele belangrijke onderdelen van een stofzuiger:

Stofzuigerzak: Dit is de zak waarin het opgezogen vuil en stof wordt verzameld. Het is belangrijk om de stofzuigerzak regelmatig te vervangen om optimale zuigkracht te behouden en te voorkomen dat de stofzuiger verstopt raakt.

Filters: Stofzuigers hebben vaak meerdere filters, zoals een uitblaasfilter en een motorfilter. Deze filters helpen om stofdeeltjes op te vangen en voorkomen dat ze in de lucht worden verspreid. Het is belangrijk om de filters regelmatig schoon te maken of te vervangen voor optimale prestaties.

Borstelrollen: De borstelrollen bevinden zich aan de onderkant van de stofzuiger en helpen bij het losmaken van vuil en stof van de vloer tijdens het stofzuigen. Het is belangrijk om de borstelrollen schoon te houden en te controleren op eventuele verstoppingen.

Slang en mondstukken: De slang en mondstukken zijn verantwoordelijk voor het opzuigen van vuil en stof van verschillende oppervlakken. Het is belangrijk om de slang en mondstukken regelmatig te controleren op verstoppingen en te reinigen indien nodig.

Accessoires en opzetstukken: Met behulp van kierenzuigers en meubelborstel wordt stofzuigen nog eenvoudiger en is elk hoekje en gaatje moeiteloos schoon te maken.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.