Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard

Oven onderdelen zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden in de deur van je oven of aan de achterzijde van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Oven onderdelen voor alle merken ovens

Oven artikelen

Pagina 1 of 17

Onderdelen zoeken en bestellen

Zoek je naar oven onderdelen of accessoires? Bij Sedora.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan producten die jouw oven weer optimaal laten functioneren. Van vervangende ovenfilters en vetvangroosters tot motoren, schakelaars, verlichting en meer, wij hebben alles wat je nodig hebt om je afzuigkap in topconditie te houden. 

Repareren kun je zelf

Verwarmingselementen:

De verwarmingselementen genereren warmte om de oven te verwarmen. De verwarmingselementen kunnen zich aan de bovenkant of onderkant van de oven bevinden. Als de verwarmingselementen beschadigd of defect zijn kan de oven niet goed opwarmen of gelijkmatig koken. Met de verwarmingselementen van Sedora.nl kun je er zeker van zijn dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd. .

Thermostaat:

De thermostaat van regelt de temperatuur van de oven. Als deze niet meer goed functioneert kan de oven te warm worden, niet warm genoeg of inconsistent verwarmen.

Ovenlampje:

Een ovenlampje geeft licht in de oven, waardoor je gemakkelijk je eten in de oven kunt controleren zonder de deur te hoeven openen.

Als het lampje defect is, is het moeilijker om het voedsel te controleren.

Ventilator:

De ovenventilator circuleert hete lucht in de oven om een gelijke temperatuur in de oven te behouden. Als de ventilator niet meer optimaal functioneert kan de leiden tot voedsel wat ongelijk verwarmt is.

Afdichting van de ovendeur:

De afdichting van de ovendeur zorgt ervoor dat de warmte in de oven niet kan ontsnappen tijdens het koken. Als de afdichting van de ovendeur versleten of beschadigd is kan dit leiden tot warmteverlies. De afdichtingen bij Sedora.nl zorgen ervoor dat er geen warmte  verloren gaat tijdens het koken.

Ovenrekken:

Ovenrekken bieden een plaats in de oven voor bakplaten en bakvormen. Als ze beschadigd zijn of buigen, kan dit invloed hebben op de stabiliteit van het plaatsen van de bakplaten en bakvormen. Wij hebben ovenrekken die stevige ondersteuning bieden.

Timerknoppen en bedieningspanelen:

De timerknoppen bedieningspanelen bieden je de mogelijkheid om de oven te kunnen bedienen en veranderingen aan te passen aan de instellingen. Bij defecte onderdelen kan het goed functioneren van de oven niet gegarandeerd worden omdat de juiste kookinstellingen niet geselecteerd kan worden. Wij hebben vervangbare timerknoppen en bedieningspanelen die gemakkelijk zijn te installeren, zodat je snel je oven weer in gebruik kunt nemen om heerlijke gerechten te kunnen bereiden.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.