Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Koffie machine onderdelen en accessoires zoeken en bestellen

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden aan de achterkant of onderkant van de machine. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Koffie onderdelen voor alle koffiemachines

Koffiemachine artikelen

Pagina 1 of 17

Accessoires en onderdelen voor alle koffie apparaten

Op zoek naar originele koffie machine onderdelen en accessoires? Bij Sedora.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan producten die jouw helpen met het onderhoud en reparatie van je koffie machine en je koffie-ervaring naar een hoger niveau tillen. Van vervangende filterbakjes en melkopschuimers tot koffiemolens, waterfilters, reinigingstabletten en meer, wij hebben alles wat je nodig hebt om je koffiezetapparaat in topconditie te houden.

Repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl begrijpen we dat het onderhoud en repareren van jouw koffiezetapparaat niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Veel reparaties en onderhoudstaken kun je eenvoudig zelf uitvoeren, en wij zijn er om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires om je daarbij te helpen. Een koffiezetapparaat bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om u te voorzien van heerlijke koffie. Hier zijn enkele belangrijke onderdelen van een koffiezetapparaat:

Koffiekan: Dit is de kan waarin de koffie wordt gezet en bewaard. Het is belangrijk om de koffiekan regelmatig schoon te maken om de kwaliteit van de koffie te behouden.

Filterhouder: De filterhouder is de plaats waar u de koffiefilter plaatst en waar het water doorheen stroomt om de koffie te zetten. Het is belangrijk om de filterhouder schoon te houden en eventuele verstoppingen te voorkomen.

Waterreservoir: Het waterreservoir is de tank waarin het water wordt bewaard voor het zetten van de koffie. Regelmatig reinigen van het waterreservoir helpt bij het voorkomen van ophoping van mineralen en andere onzuiverheden.

Verwarmingselement: Het verwarmingselement in het koffiezetapparaat verwarmt het water tot de juiste temperatuur om koffie te zetten. Een goed functionerend verwarmingselement zorgt voor een optimale extractie van smaak en aroma.

Pomp: De pomp in sommige geavanceerdere koffiezetapparaten zorgt voor de juiste druk om het water door de gemalen koffie te laten stromen. Het is belangrijk om de pomp schoon te houden en eventuele verstoppingen te voorkomen.

Koffiefilters:  De koffiefilter houdt het gemalen koffie tegen terwijl er heet water door stroomt, hierdoor wordt er koffie gezet. Door de filters regelmatig te vervangen zorgt het voor een frisse en schonere smaak van de koffie.

Waterfilters: De waterfilters verwijderen de onzuiverheden vanuit het water, dit kan de smaak van de koffie verbeteren en wordt de levensduur van de koffiezetapparaat verlengt.

Afdichtringen: De afdichtringen zorgen voor een waterdichte afsluiting in verschillende delen van de het koffiezetapparaat, bijvoorbeeld de filterhouder en het waterreservoir. Om lekkages te voorkomen moeten ze vervangen worden als ze beschadigd of versleten zijn.

Koffiekan of glazen karaf: De koffiekan vangt de gezette koffie op vanuit het koffiefilter en houdt het warm. Mochten er barsten of beschadigingen zichtbaar zijn aan de koffiekan of glazen karaf, dan moet deze vervangen worden om lekkages te voorkomen.

Maalschijven of maalbladen: De maalschijven of maalbladen malen de koffiebonen tot de gewenste grofheid. Als de maalschijven of maalbladen bot worden of beschadigd zijn, kan de optimale maalkwaliteit afnemen. Vervang ze om maalkwaliteit te kunnen behouden.

Melkopschuimer onderdelen: Als je een koffiezetapparaat een melkopschuimer heeft, is het mogelijk dat na verloop van tijd onderdelen schijten. Vervang de opschuimkop of slangetjes om een goede werking te behouden van je melkopschuimer.

Knoppen of schakelaars: De knoppen of schakelaars zijn er om verschillende functies te kunnen regelen aan je koffiezetapparaat, bijvoorbeeld de koffiezetapparaat aan/uit te kunnen zetten, brouwsterkte en andere programmeeropties. Vervang defecte knoppen om ervoor te zorgen dat je de koffiezetapparaat goed kan blijven bedienen.

Sproeikop:
De sproeikop verspreidt het water gelijkmatig over de gemalen koffie in het filterhouder. Bij verstopping kan de waterverdeling lukt dit niet meer. Vervang de sproeikop voor een optimale water verspreiding.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.