Pijl sedora png Binnen 48 uur geleverd

Pijl sedora png Gratis verzending vanaf 100

Pijl sedora png Veilig betalen met IDEAL of creditcard


Afzuigkap onderdelen en accessoires

Zoek op typenummer van je apparaat voor de beste resultaten

Maak gebruik van onze zoekmachine. Zoek op het typenummer van je apparaat. Het typeplaatje kun je vaak vinden boven de filters van je afzuigkap. Kun je een onderdeel niet vinden? Of is deze niet meer leverbaar? Neem dan contact met ons op.  Dan helpen wij met zoeken, of zoeken wij een passend alternatief. 

Afzuigkap onderdelen en accessoires voor alle merken afzuigkappen

Afzuigkap artikelen

Pagina 1 of 17

Advies over afzuigkappen

Accessoires en onderdelen voor je afzuigkap

Zoek je originele afzuigkap onderdelen en accessoires? Bij Sedora.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan producten die jouw afzuigkap weer optimaal laten functioneren. vervangende afzuigkapfilters en vetvangroosters tot afzuigkapmotoren, schakelaars, 

verlichting en meer.

Je afzuigkap repareren kun je zelf

Bij Sedora.nl vinden we dat het onderhoud en repareren van uw afzuigkap niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn. Veel reparaties en onderhoudstaken kun je eenvoudig zelf uitvoeren, en wij zijn er om je te voorzien van de benodigde onderdelen en accessoires om je daarbij te helpen. Een afzuigkap bestaat uit verschillende onderdelen die samenwerken om dampen, geuren en vet uit uw keuken te verwijderen. Hier zijn enkele belangrijke onderdelen van een afzuigkap:

Vetfilters: Vetfilters zijn verantwoordelijk voor het opvangen en filteren van vetdeeltjes die vrijkomen tijdens het koken. Deze filters kunnen van metaal, kunststof of koolstof zijn en moeten regelmatig worden gereinigd of vervangen om de efficiëntie van de afzuigkap te behouden.

Koolstoffilters: Koolstoffilters worden gebruikt in afzuigkappen met recirculatiesysteem om geuren uit de lucht te absorberen. Deze filters moeten periodiek worden vervangen om optimale prestaties te garanderen.

Ventilatormotor: De ventilatormotor is verantwoordelijk voor het creëren van de luchtstroom die dampen en geuren uit de keuken afvoert. Het is belangrijk om de motor schoon te houden en eventuele defecten tijdig te repareren.

Bedieningspaneel: Het bedieningspaneel bevat de knoppen of touch-pad waarmee u de afzuigkap kunt in- en uitschakelen, de ventilatorsnelheid kunt regelen en eventuele verlichting kunt bedienen.

Verlichting: Veel afzuigkappen hebben ingebouwde verlichting om uw kookoppervlak te verlichten. Het is belangrijk om de verlichting regelmatig te controleren en indien nodig lampen te vervangen.

Service van Sedora

Bij Sedora.nl zijn we gespecialiseerd in onderdelen voor alle witgoed apparaten, waaronder koelkasten, vaatwassers, ovens, stofzuigers, televisies, en drogers. Bij ons kun je altijd de juiste onderdelen vinden die perfect passen bij jouw specifieke apparaat. Kun je een onderdeel niet vinden? neem dan contact met ons op, dan helpen wij met zoeken naar het juiste product.